Aquesta cita ens brinda l'oportunitat de poder conèixer-nos i orientar-te sobre el tipus de teràpia que més s'adapti al teu cas en particular.
Respondré encantada a tots els teus dubtes.

Només has de triar el dia, l’hora i clicar a confirmar. M’arribarà una notificació i rebràs l’enllaç per a la videotrucada. De totes maneres, si sorgeix qualsevol problema, em posaré en contacte amb tu. Ja sigui per correu electrónic o per telèfon. A més, pots contactar amb mi mitjançant el formulari de contacte.

Dubtes Freqüents abans d'anar a Teràpia

Si davant d'una situació complicada tens la sensació d'haver-te quedat sense recursos, i això et comença a generar sensacions d'ansietat, angoixa,tristeza, miedo, insomnio, etc. Debería ser suficiente motivo para acudir a un profesional de la salud.

Tot i que no podem parlar en concret de números de sessions, sí que et puc dir que per norma general, si són temes puntuals, com ara la presa de decisions en poques sessions sol resoldre's.En canvi, altres poden ser problemàtiques que requereixin un nombre més gran de sessions de teràpia.El nombre de sessions dependrà sempre de diversos factors com són: el tipus de problema, si n'hi ha més d'un, el temps que es manté, la confiança en el canvi, la capacitat d'introspecció i sobretot la implicació de la persona durant la teràpia.

La teràpia consisteix a compartir amb el psicòleg pors, dubtes, angoixes, en un espai segur i confidencial, on no se't jutja.
Durant les primeres sessions es va elaborant l'avaluació de la dificultat o el problema concret i la seva causa, per poder anar marcant al costat del pacient els objectius terapèutics, mitjançant un pla terapèutic adaptat a cada cas en particular.